Zásoby, zásoby a zase zásoby. To vše skrývají útroby našich spíží. Krom běžných zásob tu najdeme i cibuli, česnek, brambory, jablka. Další přílohy jako těstoviny, rýže, hrách, čočka, ovesné vločky, kroupy, konzervy. Základní potraviny, což jsou hladká, polohrubá, hrubá mouka, krupice, cukr moučkový, krystalový, vanilkový, pudinkový prášek, prášek do pečiva. Přísady kokos, mák, rozinky, oříšky, kakao, skořice. Různé dochucovací přípravky jako sůl, ocet, koření, sójovka, worčestr, kečup, hořčici, rajský protlak. A co třeba nápoje? Čaj, káva, kapučíno a také sušená smetana do kávy. Zavařeniny kupované nebo námi kuchařinkami vlastnoručně vyrobené. Také něco na přípitek. Víno, pivo, rum. A co je důležité? Na všech těchto našich potravinách bychom si měli kontrolovat datum spotřeby. Poslední, stejně důležité je suroviny důsledně chránit před potravinovými moly.