Řízečky

Řekne se řízek, ale vážení, kdo umíte ten nejlepší? Je mnoho způsobů, jak řízek připravit. Za prvé, začneme u masa. Ať už zvolíme kuřecí, krůtí, vepřový či telecí, hodně záleží na správné přípravě. A jsou vánoce, bude Silvestr, ať nám tedy řízečky přichystané pro tuto příležitost náležitě chutnají. A jaký způsob úpravy zvolíme? Vyzkoušet můžeme obě varianty. Řízky můžeme péct na sucho v troubě, ano, tato varianta skýtá mnoho předností. Jsou zdravější a ještě uspoříme čas, protože pečeme všechny řízky najednou. A jsou skvostné. Jsou jedinci, kteří na ně nedají ani za nic dopustit. A druhá varianta je péct je na oleji. A tady si dovolím jednu dobrou radu. Dbejte, ať máte dobře rozpálený tuk, teprve pak řízky vložte. Přeji dobrou chuť a ať se vám řízek vždy povede.